|
|
#1 |
|
Admin ![]() ![]() Katılım: 06.01.2010
Üye No: 3198
Konuları: 10
Teşekkür Etmiş: 11
Teşekkür Almış: 24
|
Sam4 DJ'lik Programı Resimli anlatım
SAM4 DJ olan ve olmak isteyen arkadaşlar için SAM2'den daha gelişmiş olan bir programdır.
Sam4 Dj programıyla kolay ve daha profesyonel şekilde internet ortamında djlik yapabilir, Özel efektler ile yayınınızı güzelleştirebilirsiniz. Özellikle ananonslarinizi muzikden ayirmaya altta fon müziğinizin olmasini sağlayan bir programdir. Daha geniş kurulum ve kullanımına dair anlatım için buyrun ; LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDÖncelikle verdiğim linkten programı aşağıdaki indir butonuna tıklayarak indirin. Not: Anlatım tamamen bana aittir. LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDSAM4 KURULUM LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDEVET'i tıklıyoruz.. LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDNEXT'i tıklıyoruz.. LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDACCEPT'i tıklıyoruz.. LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDNEXT'i tıklıyoruz.. LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDNEXT'i tıklıyoruz.. LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDNEXT'i tıklıyoruz.. LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDKEY'i girdikten sonra NEXT'i tıklıyoruz.. LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDFINISH'i tıklıyoruz.. LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDSKIP'i tıklıyoruz.. LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDBu açılan ekran DJ Arkadaşlarımızın kontrol ekranıdır. Şimdi sizler için gereksiz olan yerleri ekrandan çıkarıcam.. Aşşağıda gösterilenleri uygulayın.. LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDWindow yazan yeri tıklayıp yukardaki yapılanları uygulayın. LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDBurada en çok dikkat edilmesi gereken yerler DECK A , DECK B ve VOICE FX'dir.. VOICE FX bölümünde bulunan MIC Ayarını en üste getirip VOICE FX'de bulunan MUSIC Ayarınıda 3. simgeye kadar getirelim.. QUEUE Bölümü DJ Arkadaşlarımızın şarkılarını listeleyebileceği önemli bir bölümdür.. ( + ) İşaretini tıklayıp şarkıları bilgisayardan bulup gösterilen kareye yerleştiriyoruz.. ( - ) İşareti ise silme işlemini yapar. İstediğimiz şarkının üzerine gelip MAUSE ile 1 kez tıklayıp MAVİ RENK yapar ardından ( - ) İşaretine tıklarsak o şarkıyı şarkı listesinden silmiş oluruz.. Ayrıca eğer en üstte gördüğümüz AUTODJ butonunda aktifise Otomatik olarak QUEUE'de bulunan parçaları sırayla çalar yok değil ise MANUEL'de demektir yani bu; çalan şarkı biterse bir diğer şarkıya otomatik olarak geçmez anlamına gelir.. LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDVe ENCODERS Bölümüne geçmiş bulunmaktayız.. Bu bölüm DJ Arkadaşlarımızın yayın bilgilerini gireceği önemli bir bölümdür.. ( + ) İşaretine tıklayıp sonrasında çıkan pencerede gerekli bilgileri girip devam ediyoruz.. LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDYukarıda görüldüğü gibi LEGACY MP3(ACM Codec) yazan buton işaretliyse OK'u tıklayarak devam ediyoruz.. LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDBu bölümde yukarıda çıkan pencerede gösterildiği gibi SERVER DETAILS'i tıklıyoruz LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xD85.17.91.88 Yazan yere(SERVER IP) Radyo'nun IP adresini yazıyoruz.. 2007 Yazan yere YAYIN PORT'umuzu yazıyoruz.. PASSWORD Yazan yere RADYO'nun ŞİFRE'sini yazıyoruz.. STATİON NAME Yazan yere yani DJ MaViKoRKu yazan yere DJ nickimizi yazıyoruz.. WEB SİTE URL Yazan yere sitemizi yazıyoruz.. BKNZ: LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDgibi. Bu işlemleri yaptıktan sonra OK deyip devam ediyoruz. LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDYukarıdaki resimde gösterilenlerin aynısını uygulayalım ek olarak şu bilgiyi eklemekte fayda var NEW yeni bir radyo bağlantısı oluşturmak anlamına gelir. CONFING Yazdığınız IP Adresinin kontrolünü sağlar. LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDYukarıda gösterilen işlemleri yapıp devam ediyoruz. LinkLeri Sadece KayıtLı Kullanıcılar Görebilir. Üye oL Hadi xDVe son olarak Microfon'ıu kapatmak için Mic off, Açmak içinde Mic on'u bir kez tıklamak yeterlidir ve anlatım burda sona ermiştir.
Sizlere tavsiyem bu noktaya kadar olan herşeyi dikkatlice anlayın ve uygulama esnasında pratikleştirin Yine de anlamayan arkadaşlar buradan bana yazabilirler kendilerine yardımcı olurum. Ben buRak olarak yapabileceğim anlatım buraya kadardır herkese kolay gelsin..____________________ 11-01-2009'dan itibaren Forumları bırakmıştır ____________________ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
NormaL Üye ![]() Katılım: 08.02.2010
Üye No: 5576
Konuları: 0
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 0
|
Cevap: Sam4 DJ'lik Programı Resimli anlatım
ya ben indirdim ama windows ta encoders buLamiorum bana bi yardiMci oLsaniz
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() Katılım: 19.01.2010
Üye No: 4089
Konuları: 55
Teşekkür Etmiş: 361
Teşekkür Almış: 464
|
bi ara baya takmıstım ama sonra hevesim gecti tesekkürler.
Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan, Sonu Hep Acı Hüsran Bize Her Sevdadan Geriye Kalan, Sadece Galatasaray |
|
|
|
|
|
#4 |
|
NormaL Üye ![]() Katılım: 19.02.2010
Üye No: 6454
Konuları: 106
Teşekkür Etmiş: 238
Teşekkür Almış: 198
|
Ya ßende HevesLendim De oLmadı Yaa Baya Karışık ŞeyLer
![]() ßen Bi İnternet Sitesinde Dj'Lik Yapıyorum Çok Basit Ama EqLenceLi ![]() PayLaşım İçin TeşekkürLer
»»-(¯`·.·´¯)->şıмαяıк υкαℓαуıм,ιѕтєуιη¢є ℓαƒı кσуαяıм,αмα нαѕѕαѕ νє αℓıηgαηıм çözємєzѕιη вєηι,вєη zσя σℓαηℓαя∂αηıм.!! <-(¯`·.·´¯) |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| anlatım, djlik, programı, resimli, sam4 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Maxblast 5 resimli anlatım | iSyanKaR | Resimli Program Anlatımı | 4 | 01.14.2010 03:31 |
| Sam2 DJ'lik Programı Resimli anlatım | Pisadam | Resimli Program Anlatımı | 0 | 01.10.2010 12:28 |
| Virtual Dj Programı Resimli Anlatım | Pisadam | Resimli Program Anlatımı | 0 | 01.10.2010 12:24 |
| İP Gizleme Resimli Anlatım | taktak | Güvenlik Ve DSL | 1 | 11.01.2009 11:21 |
| Dolan Kartuş (Resimli Anlatım) | uGuR | Bilgisayar Teknik Konuları | 0 | 09.15.2009 02:14 |